Star Smile Menu

StarSmile: De praktijk voor Rimpelbehandeling met Injectables in Gouda

Bij iedereen worden de tekenen van het ouder worden op een zeker moment zichtbaar.  Een natuurlijk proces waar gelukkig eenvoudig wat aan te doen is! Daarom heb ik de praktijk StarSmile opgezet:  de praktijk voor een professionele rimpelbehandeling met Injectables in Gouda.

StarSmile wil rimpelbehandelingen met injectables  bereikbaar te maken voor iedereen  in hartje Gouda. Want tegenwoordig is een professionele rimpelbehandeling niet alleen meer weggelegd voor beroemdheden in dure klinieken. Integendeel: in mijn praktijk bent u altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend advies om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Ik ben drs. Linda Roepel, en het is mijn passie om mensen mooier te maken, bovendien help ik mensen van pijnklachten af (migraine en bv tandenknarsen). Ik ben tandarts en heb geneeskunde gestudeerd. 5 jaar geleden heb ik mij gespecialiseerd in rimpelbehandelingen met injectables, waarvoor ik in 2015 de geaccrediteerde opleiding heb afgerond. Sinds mei 2019 ben ik gast docent bij de geaccrediteerde opleiding voor Injectables.

Voor mij is het heel belangrijk om u een meer “uitgeslapen, uitgerust en jonger” uiterlijk te geven, zonder uw uiterlijk te veranderen. Oftewel zo natuurlijk mogelijk!

Door mijn werk geef ik al ruim 30 jaar vrijwel dagelijks injecties in de mond en in het gezicht, en het is mijn specialiteit om dit zo pijnloos mogelijk te doen. Bovendien heb ik veel ervaring met angstige cliënten. Ik zal u dus zeker op uw gemak kunnen stellen wanneer u misschien wat op ziet tegen een rimpelbehandeling.

Ik werk uitsluitend met de allerbeste producten, zoals de filler Restylane waarmee wereldwijd meer dan 20 miljoen behandelingen zijn uitgevoerd. Voor Botox gebruik ik het merk Azzalure. Deskundigheid en kwaliteit: daar sta ik voor!

Ik hoop u snel te zien in mijn praktijk!

Linda Roepel