Star Smile Menu

StarSmile: De praktijk voor Rimpelbehandeling met Injectables in Gouda

Bij iedereen worden de tekenen van het ouder worden op een zeker moment zichtbaar.  Een natuurlijk proces waar gelukkig eenvoudig wat aan te doen is! Daarom heb ik de praktijk StarSmile opgezet:  de praktijk voor een professionele rimpelbehandeling met Injectables in Gouda.

StarSmile wil rimpelbehandelingen met injectables  bereikbaar te maken voor iedereen in Gouda en omgeving. Want tegenwoordig is een professionele rimpelbehandeling niet alleen meer weggelegd voor beroemdheden in dure klinieken. Integendeel: in mijn praktijk bent u altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend advies om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Ik ben drs. Linda Roepel, en het is mijn passie om mensen mooier te maken. Ik ben afgestudeerd medicus en heb mij gespecialiseerd in rimpelbehandelingen met injectables, waarvoor ik in 2015 de geaccrediteerde opleiding heb afgerond.

Voor mij is het heel belangrijk om u een meer “uitgeslapen, uitgerust en jonger” uiterlijk te geven, zonder uw uiterlijk te veranderen. Oftewel zo natuurlijk mogelijk!

Door mijn werk geef ik al ruim 25 jaar vrijwel dagelijks injecties in de mond en in het gezicht, en het is mijn specialiteit om dit zo pijnloos mogelijk te doen. Bovendien heb ik veel ervaring met angstige cliënten. Ik zal u dus zeker op uw gemak kunnen stellen wanneer u misschien wat op ziet tegen een rimpelbehandeling.

Ik werk uitsluitend met de allerbeste producten, zoals de filler Restylane waarmee wereldwijd meer dan 20 miljoen behandelingen zijn uitgevoerd. Deskundigheid en kwaliteit: daar sta ik voor!

Ik hoop u snel te zien in mijn praktijk!

Linda Roepel