Star Smile Menu

Een vrijwel pijnloze rimpelbehandeling met injectables is mijn doel

drs. Linda Roepel: uw specialist voor een behandeling met injectables

Mijn naam is drs. Linda Roepel, ik ben de praktijkhouder van de praktijk StarSmile voor rimpelbehandelingen met Botox en Fillers in Gouda.

Van oorsprong ben ik tandarts (afgestudeerd in 1989 aan de Rijks Universiteit Groningen), en na als tandarts gewerkt te hebben in Engeland, Nederland en Oostenrijk ben ik mij gaan specialiseren in onzichtbare beugels voor tandcorrecties. Hiermee heb ik prachtige resultaten behaald om mensen een veel mooiere lach te geven.

Omdat pijnloos verdoven altijd al mijn specialiteit is geweest (als tandarts verdoofde ik meerdere patiënten per dag en dat 25 jaar lang) en ik een passie heb voor het mooier maken van de mond en het gezicht, werd mijn interesse gewekt voor rimpelbehandelingen met injectables.

Daarom ben ik de geaccrediteerde opleiding gaan volgen voor het gebruik van botuline toxine (vooral bekend onder de merknaam Botox) en fillers voor rimpelbehandeling. Naast de nodige theorie heb ik tijdens mijn opleiding onder begeleiding van een bekende cosmetische arts vele patiënten mogen behandelen en heb ik zo de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Al tijdens mijn opleiding zag ik wat voor fantastische resultaten er te zijn behalen met injectables, en hoe blij mijn patiënten daarvan kunnen worden. Juist daarom heb ik besloten om een eigen praktijk in  Gouda te openen, en daarmee vrijwel pijnloze rimpelbehandeling met injectables bereikbaar te maken voor iedereen. Dus welkom bij StarSmile, voor elke dag een glimlach!

Wie mogen er in Nederland injectables doen?

In Nederland mogen alleen geaccrediteerde BIG geregistreerde (tand)artsen met injectables werken. Ik ben aangesloten bij de geschillen commissie van de ANT.

Mijn BIG registratienummer is: 19023519302

Ik ben aangesloten bij de NVDFE (Nederlandse Vereniging voor Dento Faciale Esthetiek), dit is de vereniging van tandartsen en tandartsspecialisten, die zijn opgeleid om injectables toe te passen voor esthetische doeleinden.