Star Smile Menu

Ik gebruik alleen hoogwaardige materialen!

Waarom kan het elders goedkoper?

Als je rond kijkt op internet, dan komt u soms botox en filler behandelingen in het bijzonder rondom de mond tegen die soms flink goedkoper zijn. Graag leg ik u uit hoe dit kan.

In mijn praktijk in Gouda zelf gebruik ik voor mijn behandelingen kwalitatief de beste A-merk botox en fillers (Restylane en Azzalure).  Deze zijn flink duurder dan de B-merken die sommige klinieken gebruiken, maar ik werk daar nu ruim 8 jaar mee en weet wat ik van mijn materiaal kan verwachten.

Kaakgewrichten en kauwspier problemen (b.v. tandenknarsen) zijn mijn specialisatie als tandarts.

Zo houdt de botox die ik gebruik 4 tot 6 maanden zijn werking, terwijl dat bij B-merken soms de helft daarvan is.

Bovendien is er jarenlange wereldwijde klinische ervaring met deze producten, het zijn de meest veilige producten op de markt. Ik wil immers geen enkel risico lopen met uw gezondheid!

Daarnaast neem ik uitgebreid te tijd voor een behandeling, voor iedere afspraak reserveer ik een half uur zodat we alle tijd hebben en ik alle vragen en wensen kan beantwoorden. In goedkopere klinieken is het meer ‘lopende band’ werk en vaak zijn de artsen veel jonger en dus veel meer onervaren met prikken.

De eisen voor werken met injectables in het bijzonder rondom de mond zijn o.a. een geaccrediteerde opleiding en natuurlijk een BIG-registratie voor arts of tandarts. Ik ben 33 jaar tandarts en wij tandartsen geven gemiddeld 3000 verdovingen per jaar. Wij zijn dus zeer gewend aan en bedreven in om injecties te geven. Daarnaast doe ik al ruim 8 jaar behandelingen met botox en fillers in het bijzonder rondom de mond en heb al tientallen vrouwen en mannen in Gouda en in Gouda omgeving blij gemaakt.

Een intake gesprek is bij mij altijd vrijblijvend en gratis dus wees welkom en boek een afspraak in Gouda in mijn agenda!