Star Smile Menu

Voor injectables, botox en fillers, bent u bij mij in Gouda op het goede adres.

De praktijk ligt op loop afstand van Centrum Gouda en van Centraal Station Gouda.

De praktijk ligt op loop afstand van Centrum Gouda en van Centraal Station Gouda.

Voor injectables, botox en fillers,  bent u bij mij in Gouda op het goede adres. Ik ben gecertificeerde medisch specialist in cosmetische behandelingen ter verfraaiing van het aangezicht en heel speciaal het gebied rondom de mond.
Als tandarts ben ik tevens gespecialiseerd in esthetische behandelingen met behulp van de onzichtbare beugel.
Sinds kort ben ik met heel veel plezier docent op de geaccrediteerde opleiding voor Injectables bij Implacademy te Garderen.
Voor mij is het allerbelangrijkste een zo mooi mogelijk natuurlijk resultaat te verkrijgen!
Bij mij in de praktijk werk ik alleen met wetenschappelijk bewezen, veilige behandelingen en materialen.
De natuurlijke elasticiteit van de huid wordt minder naarmate de jaren verstrijken net zoal het volume. Het bot volume en onderhuids vet weefsel nemen ook af. Door deze verminderde ondersteuning van de huid ontstaan de rimpels. Met de veilige producten botox en fillers kunt u het verouderingsproces uitstellen en de huid op een natuurlijke manier verjongen.  De rimpels worden verzacht en het volume opgevuld. De huid ziet er weer natuurlijk jong en gladder uit. De filler die ik gebruik is vanzelfsprekend zeer betrouwbaar en biologisch afbreekbaar.
Dus geen ingrijpende medische ingrepen.
In mijn praktijk behandel ik vermoeide lijnen, rimpels, groeven, deuken en littekens. Gedurende de jaren verdwijnt de natuurlijk frisse uitstraling.
Met botox en fillers kan ik uw natuurlijke schoonheid bewaren. De producten die ik gebruik zijn zeer veilig. Uw verouderingsproces wordt hierdoor uitgesteld en uw huid wordt op een natuurlijke manier verjongd en verbeterd. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Uw uiterlijk zal door de behandeling met Injectables nauwelijks veranderen.

Fillers
Het verouderingsproces ook van de huid, zorgt voor verlies van volume en elasticiteit. Hierdoor ontstaan vermoeide ogen, donkere gebieden onder de ogen. Rond de mond ontstaan rimpels en zelfs groeven. Ook zorgt Hyaluronzuur voor volume bijvoorbeeld op de jukbeenderen. Waardoor de diepe lijnen verminderen. Lip opvulling gebeurt ook met de lichaamseigen stof. De huid wordt verdoofd met een emla creme, en soms met anaesthesie. Het resultaat van de filler is 9 tot 12 maanden te zien. Daarna wordt de filler door het lichaam afgebroken. Het lichaam zelf wordt door de ingebrachte hyaluronzuur aangezet om collageen op te bouwen. Voor sommige plekken is het aan te raden na 2 maanden terug te komen om nogmaals met filler behandeld te worden.

Botox
De spieren die de rimpels veroorzaken worden tijdelijk door botox uitgeschakeld. Botox werkt namelijk als spierverslapper. Door het onbewust aanspannen van spieren worden de frons, kraaienpootjes en voorhoofd rimpels veroorzaakt. De spieractiviteit is op deze plekken heel hoog. Ook de gummy smile, waarbij je te veel tandvlees ziet wordt met botox behandeld. En niet te vergeten bij tandenknarsen biedt botox veel spier ontspanning. Tegen migraine helpt een regelmatig terugkerende behandeling met botox zeer goed. Door de botox kan de huid ontspannen en zullen de rimpels vervagen of zelfs geheel verdwijnen. En de boze blik drastisch verminderen. Het prikken van de botox gebeurt met een hele dunne injectienaald. Op sommige plekjes is dit gevoelig. Na 2 weken is de botox volledig ingewerkt en heb je maximaal resultaat van de behandeling. Het effect van de botox zal na meerdere behandelingen steeds groter worden, omdat u de gewoonte waarbij u de spieren aanspant, afgeleerd wordt. Bij overmatig transpireren biedt botox ook de helpende hand. Hele diepe rimpels zullen niet zo maar na 1 x verdwijnen. Vaak is dan een herhaling nodig. En uiteraard een goede verzorging van uw huid.  De behandeling met botox heeft vier tot zes maanden effect, de spieren zullen langzaam na 3 maanden weer gaan werken.