Star Smile Menu

Met Restylane en Azzalure zijn sinds 1996 ruim 20 miljoen cliënten behandeld!

Wat u moet weten over uw rimpelbehandeling met Restylane

Restylane is een van de vele ‘fillers’ (rimpelopvullers) op basis van hyaluronzuur.

Restylane is echter uniek, omdat het de enige injectable is met NASHA (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid). NASHA is het eerste stabiele, biologisch afbreekbare hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong en wordt onder zorgvuldig gecontroleerde condities op een gepatenteerde wijze geproduceerd. Belangrijk is dat hierdoor Restylane uitermate veilig is en veel langer een mooi effect geeft dan andere hyaluronzuren. In de USA is Restylane door de Food and Drug Administration goedgekeurd.

In het lichaam komt van nature hyaluronzuur voor o.a. in de huid, waar het verantwoordelijk is voor het vasthouden van water. Het geeft daarmee de huid zijn spankracht. Deze natuurlijke voorraad hyaluronzuur neemt met de jaren af. Behandeling met Restylane herstelt het hyaluronzuur- en vochtgehalte van de huid.

Zo nodig kan het te behandelen gebied worden verdoofd met een creme of verdovende injecties. De behandeling met Restylane duurt meestal 15 tot 30 minuten en geeft direct resultaat. De eerste dagen kan de huid wat gezwollen zijn.

Risico’s

Het meest voorkomende risico is de kans op een (kleine) bloeduitstorting door het prikken. Dit wordt gezien bij 50% van de patiënten. Allergieën voor Restylane komen bij minder dan 1:10.000 voor.

Nazorg

Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank gedurende een week. Gemiddeld heeft u zes tot twaalf maanden plezier van de behandeling, welke probleemloos kan worden herhaald. Het slikken van Arnica Montana ( homeopathisch middel) kan baat bieden.